НОВИНИ

Поліція викрила організовану групу фальсифікаторів алкогольної продукції

12.10.2020 12:32
Screenshot_1

У Чернігові поліцейські викрили організовану групу фальсифікаторів алкогольної продукції. В ході обшуків вилучили дві тонни рідини з характерним запахом спирту (конкретний хімічний склад встановить експертиза), а також майже 2 тисячі літрів розфасованого алкогольного фальсифікату. Крім цього, вилучено стоси паперів «чорної бухгалтерії» та гроші у вітчизняній, американській та європейській валютах — сумарно в еквіваленті майже 600 тисяч гривень. Про це повідомила пресслужба Національної поліції, пише agronews.ua.

Поліцейські провели обшуки одночасно за всіма визначеними адресами — як у помешканнях деяких фігурантів, так і в складських приміщеннях, орендованих членами групи задля зберігання і відвантаження контрафактної продукції. 

“Вилучено і транспортні засоби, які слугували для перевезень сировини для підпільного виробництва та готового фальсифікату. З цією метою зловмисники використовували мікроавтобуси, а не вантажівки, щоб не привертати зайвої уваги”, – зазначаютьу повідомленні.

Також під час обшуку поліцейські виявили та вилучили понад 40 тисяч пачок цигарок, теж без марок акцизного збору. Походження товару та шляхи його подальшого збуту будуть встановлені в ході подальшого розслідування. 

Слідчі поліції встановили, що члени «алкогольного синдикату» відвантажували свою контрафактну продукцію як покупцям із самого Чернігова, так і замовникам з різних куточків області. Конкретні ланцюжки збуту наразі з’ясовуються.

Триває досудове розслідування у названих кримінальних провадженнях. 


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: