НОВИНИ

Поліцейські вилучили канабіс у жителя Херсонщини

05.01.2021 14:32
144529

До дільничного офіцера Олешківського відділення поліції звернувся небайдужий мешканець села Козачі Лагері та повідомив, що 22-річний односельчанин зберігає у себе вдома наркотичну речовину. Під час перевірки інформація підтвердилася. Про це повідомила пресслужба Нацполіції, пише agronews.ua.

6556666

Під час санкціонованого обшуку оселі правоохоронці виявили речовину рослинного походження, схожу канабіс, яку господар зберігав у пакетах та саморобний пристрій для вживання наркотиків. Власник наркотичної знахідки пояснив, що виростив коноплі та зберігав їх для власного вживання. Знайдені речовини були вилучені та направлені на дослідження. 

6622

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».  Вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3-х років. 

85555552

Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: