АГРОВІДЕО

Перший у світі ковбасний готель відкрили в Баварії

01.02.2019 10:12

Вельми незвичайний і неординарний готель з’явився нещодавно у Баварії. Родзинкою готелю є те, що м’ясні делікатеси присутні не тільки в меню ресторану та магазину, а навіть в інтер’єрі номерів, пише Znaj.ua.

Такий незвичайний тематичний готель відкрив місцевий м’ясник у четвертому поколінні на ім’я Клаус Бебель. Його назва BB&BB, що це означає Boebel Bratwurst Bed and Breakfast.

Готель складається з семи номерів. Всі вони оформлені в ковбасному стилі. М’ясні делікатеси зображені на шпалерах, а також виступають у вигляді аксесуарів. Тут навіть мило у формі ковбаси.

У вартість номера входить сніданок. Звичайно ж, він включає ковбаски і сосиски.

До того ж гості можуть спробувати різні м’ясні смаколики в магазині при готелі і навіть самостійно їх виготовити.

Відкриттям такого закладу Клаус намагається підтримати сімейний бізнес, який для нього неймовірно важливий. Все це виглядає нестандартно і неоднозначно на тлі помітного скорочення м’яса в Німеччині.

Звичайно ж, мета такого оригінального оформлення, – залучення туристів зі всього світу. Бебелю вже вдалося її досягти. Готель є унікальним у своєму роді, він заманює мандрівників з усього світу. Його вже відвідали сотні туристів з різних країн.

“Вурст” – тобто ковбаса – це найбільш відоме слово за кордоном. Я кажу “вурст” та в англомовних країнах, і в Сполучених Штатах америки і навіть спілкуючись з клієнтами з Азії. Це саме те слово, яке не потребує перекладу”, – каже господар готелю.

Публіка сприйняла новину про відкриття готелю неоднозначно, однак Бебель був готовий і до цього:

“Мої клієнти діляться на дві категорії: одні в захваті і вважають, що це круто, а інші більше ніколи не повернуться в готель”.

Для любителів м’яса це чудовий тематичний готель, для вегетаріанців – ковбасний кошмар.

 


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: