НОВИНИ

Перевантажувальний термінал Нібулон на Дніпропетровщині розпочне свою роботу

26.05.2020 15:32
100602515_2946443842143273_2072259250020679680_o

«НІБУЛОН» закінчує загальнобудівельні роботи у Мар’янському, що на Дніпропетровщині. Зовсім скоро аграрії Дніпропетровської та Херсонської областей відкриють для себе усі переваги співпраці з «НІБУЛОНом». Введення потужного об’єкта в експлуатацію заплановано на середину червня. Про це повідомила пресслужба ТОВ СП “Нібулон”, пише agronews.ua

Цього тижня усі загальнобудівельні роботи на філії «Зеленодольська» переходять у завершальну фазу. З початком літа на перевантажувальному терміналі стартує випробування усього основного обладнання.

Завдяки вчасно прийнятим ефективним рішенням щодо впровадження заходів для запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 в карантинних умовах ми разом з партнерами не просто продовжили будівництво важливого для української економіки підприємства, а й забезпечили виконання усіх робіт у заплановані терміни.

Відповідальний підхід та командна робота дозволяє уже сьогодні констатувати ряд готових об’єктів.  Так, збудовано автомобілерозвантажувач (ТОВ «ЦКС-СТАЛЬ») зведено операторську вагового комплексу (ПАТ «ПМК №132»), трансформаторну підстанцію (ФОП Кондратюк В. С.), механічну майстерню (ТОВ «НК БУД»), адміністративно-лабораторний корпус та їдальню (ТОВ «БК Інтербуд»).

У приміщеннях закінчуються роботи зі встановлення необхідного обладнання, а також на фініші внутрішнє оздоблення та облаштування робочих місць.

Добігають кінця роботи й на основних об’єктах елеваторного підприємства. Спеціалісти ТОВ «Меттрансервіс» у найближчі дні мають повідомити про готовність корпусу сучасної робочої вежі. А також до кінця тижня має бути зведено останній шістнадцятий силосний корпус від AGI EMEA S.R.L. (Італія).

Щодо оснащення технічним обладнанням перевантажувального термінала, то сьогодні впевнено можна говорити про те, що роботи виконано на 80 %. На черзі монтаж аспіраційного обладнання в робочій вежі, автомобілерозвантажувачі та зерносховищах. 

ТОВ «Січ-Енергопром» закінчує прокладання електричних мереж  для забезпечення подачі живлення до усіх об’єктів підприємства.

На вантажному причалі ТОВ «Тукуруй» завершив формування причальної стінки й наразі займається заливкою причальної плити. Розпочалися роботи й з прокладання рейко-шпальної решітки під суднонавантажувальну машину британського виробника TELESTACK Ltd. 

Також зазначимо, що після   нересту  «НІБУЛОН»  власними силами завершить днопоглиблення акваторії причалу площею більше  8  га  та  частини   водного  підходу до акваторії довжиною близько 1 км. Також буде облаштовано новий додатковий судновий хід на р. Дніпро (водний підхід до акваторії причалу від суднового ходу р. Дніпро) довжиною більше 5 км, на якому задля безпеки судноплавства будуть встановлені засоби навігаційної обстановки.

Працює сьогодні компанія й над соціальними проєктами в с. Мар’янське Зеленодольської об’єднаної територіальної громади, зокрема допомагає вирішити проблему з водопостачанням у село. Так, уже проводиться заміна частини старого технічного водопроводу та розробляється проєкт на прокладання нового питного водопроводу. Облаштували «НІБУЛОНівці» й пам’ятний знак при в’їзді в село, обклавши його плиткою.

“Річковий перевантажувальний термінал на Дніпропетровщині – ще один крок в реалізації масштабної інвестиційної програми компанії з відродження українських річок як транспортних артерій, адже прийнята у місцевих сільгосптоваровиробників продукція доставлятиметься до місця призначення саме водним шляхом, завдяки чому автошляхи України будуть додатково розвантажені на понад 12,5 тис. вантажівок щорічно“, – підкреслюють у повідомленні.

Нагадаємо, компанія Нібулон розбудовує сучасну транспортно-логістичну інфраструктури.


Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: