НОВИНИ

Пасажирів Укрзалізниці чекатиме нововведення

12.10.2021 18:32
9c0bf70--------

З кінця осені пасажири потягів Інтерсіті зможуть під час поїздок підживитися ланч-боксом, який складається лише з рослинної їжі. Про це повідомляє UAnimals, пише agronews.ua.

На сьогодні в Україні курсує 13 потягів Інтерсіті, якими користуються тисячі пасажирів. Певна річ, з-поміж них є чимало вегетаріанців і веганів, яким тепер не доведеться голодувати в дорозі.

Втім, хоча це нововведення покликане насамперед зробити поїздку комфортнішою для них, ми в ньому бачимо ще одну важливу місію.

«Ми в UAnimals натхненні цією колаборацією, адже бачимо в ній можливість не лише створити меню для людей, які вже відмовилися від м’яса, а й шанс надихнути усіх інших, — зазначає засновник UAnimals Олександр Тодорчук. — Можливо, скуштувавши ці страви, вони також захочуть перетворити свій холодильник на сад».

«Ми вдячні UAnimals за ініціативу, а партнерам з Do&Co та WOG Cafe за її втілення – не маю сумніву, що це меню сподобається пасажирам та урізноманітнить їхні подорожі залізницею». — зазначає керівник з пасажирських комунікацій та клієнтського сервісу Укрзалізниці Олександр Шевченко.

Ланч-бокс містить фалафель на подушці з хумусу зі шпинатом, в’яленими томатами та печерицями, а також моркву вок у кисло-солодкому соусі чилі. Посмакувати рослинним ланч-боксом можна буде в усіх потягах Інтерсіті вже до кінця осені.

Нагадаємо, що Вчені створили новітній підсолоджувач.



Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: