НОВИНИ

Озвучено, у якому випадку рф закриє зернову угоду

26.10.2022 16:15
423-1

росія може закрити «зерновий коридор» лише після того, як посвариться з президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом. Таку думку висловив керівник Моніторингової групи Інституту Чорноморських стратегічних досліджень Андрій Клименко під час брифінгу та додав, що у путінського режиму немає бажання сваритися з Ердоганом зараз, передає УНН, пише agronews.ua.

«Я впевнений, що ситуація повністю залежить від президента Туреччини особисто. Він позиціонував себе, як чи не єдину людину у світі, яка може розмовляти і з росією, і з Україною. Це його політичне надбання. Я думаю, що рф може закрити цей проект, лише після того, як посвариться з Ердоганом. Я не думаю, що зараз у путінського режиму є бажання сваритися з президентом Туреччини, бо за цим послідують дуже серйозні наслідки для російської федерації перш за все», – розповів Клименко.

Він вважає, що ситуація щодо затримки в Босфорі суден є запрошенням до переговорів.

«А потім через Ердогана якийсь пакет пропозицій рф буде знову озвучений. Я не бачу великої ймовірності того, що «зерновий коридор» припинить існування», – сказав Клименко.



Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: