ВАЖЛИВО

Озвучено, що саме стало причиною аварії на цукровому заводі на Київщині

07.09.2021 09:02
5f8eb7e7e92ed-----------1_1200

Нині, життю жодному з пяти працівників, які попеклися окропом, певнять медики – нічого не загрожує. Про це повідомляє ТСН, пише agronews.ua.

Напередодні на заводі в Гребінках на Київщині стався паровий вибух. Троє із п’яти потерпілих досі у тяжкому стані – із опіками ніг шпиталізовані до лікарні. Ще двоє – рани уже заліковують удома.

Зінаїда Іванівна розповідає про невістку, лікарню, де вона зараз, вибух і численні опіки ніг, до яких він призвів. 

Родичка пані Зінаїди – одна з пяти постраждалих – нині чи не в найважчому стані. Двоє її колег – від госпіталізації – каже дружина одного – відмовилися.

Ще двоє працівників – і з тяжкими опіками ніг і частково спини – у столичній лікарні.

Напередодні на заводі в Гребінках стався паровий вибух. Це приватний цукровий комбінат збудований ще в ХІХ сторіччі. Працює по сезонах – зазвичай із вересня по грудень, після збору врожаю. І саме напередодні, зі слів потерпілих, виробництво цукру запускали. Як з ладу вийшов один з котлів.

Коментувати прорив на заводі відмовляються.

У поліції причини аварії встановлюють. І вже відкрили кримінальне провадження. 

“Або це дії працівників призвели до цієї аварії, або – це порушення з боку посадових осіб, які не дотрималися охорони праці, внаслідок чого були травмовані саме працівники”, – розповів начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов. 

Нині, життю жодному з пяти працівників, які попеклися окропом, певнять медики – нічого не загрожує. Втім, попереду, довге і болюче лікування.

Нагадаємо, що На Київщині вибухнув цукровий завод.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: