НОВИНИ

Озвучено перелік компаній, які далі працюють у росії

16.03.2022 18:10
630_360_1606833282-422

Центр протидії дезінформації при РНБО назвав світові бренди, що попри загальне бойкотування рф продовжують вести економічну діяльність на території країни-агресора. Про це повідомляється на Телеграм-каналі центру, пише agronews.ua.

Зокрема, за даними ЦПД, не планує виходити з російського ринку французька компанія Leroy Merlin, що спеціалізується на продажу товарів для будівництва.

Залишається працювати на території агресора банк Raiffeisen.

Французька компанія Decathlon, що спеціалізується на роздрібній торгівлі спортивними товарами, продовжує діяльність у рф, проте тимчасово блокує функцію інтернет-замовлень.

Також продовжують працювати у рф міжнародна торгівельна оптова компанія Metro Cash & Carry GmbH (на офіційному сайті заявляє, що допомагає українським захисникам продуктами) і французька мережа супермаркетів та гіпермаркетів Auchan (на офіційному сайті в Україні пише, що «працює з Україною в серці»).

“ЦПД при РНБО України і надалі публікуватиме назви тих компаній, що залишилися будувати свій бізнес на крові”, – йдеться у дописі.

Як повідомлялося, понад 200 західних компаній повністю вийшли з російського ринку та припинили взаємодію з тамтешніми партнерами. Ще майже чотири сотні компаній обмежили роботу частково.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав споживачів бойкотувати великі міжнародні компанії, які досі не пішли з ринку держави-агресора.

Читайте також: Названо регіон, де суттєво збільшать посівні площі.



Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: