ВАЖЛИВО

Озвучено оновлений прогноз погоди на березень

10.03.2021 09:02
95_main

Погода в Україні не сильно балує теплом і сонячною погодою. І за прогнозами синоптиків, справжня весна прийде лише в кінці березня – на початку квітня. Майже весь березень буде холодно, і періодично буде заливати дощами. Про це повідомляє Gismeteo, пише agronews.ua.

На сході країни другий тиждень березня буде відносно сухим, але вночі температура опуститься до -8 градусів. З 17 березня в регіоні зарядять дощі та мокрий сніг з дощем. Підвищення температури прогнозується тільки після 23 березня. Однак останні дні березня і перші дні квітня будуть похмурими та місцями з дощами. Температура вночі коливатиметься від 0 до +5 градусів, вдень прогріватиметься до +7 +10 градусів.

У південних областях синоптики прогнозують дощі в середині місяця, місцями дуже сильні. Температура вночі почне підвищуватися вже з 15 березня до +3 +5 градусів. Вдень в регіоні очікується від +6 до +11 градусів. Кінець березня буде з дощами, а квітень почнеться з потепління до +10 +11 градусів.

На півночі морози відступлять тільки після 24 березня. До цього – вночі буде холоднішати до невеликих мінусів, а вдень прогріватися до +4 +7 градусів. Друга половина березня не порадує гарною погодою, будуть йти дощі. Квітень почнеться також з дощів і потепління вдень до +7 +10 градусів, вночі очікується від +1 до +3 градусів.

У західних областях сніг з дощем і періодичні дощі прогнозуються майже до кінця березня. Нічні морози почнуть відступати тільки після 23-24 березня. Кінець березня буде мокрим і прохолодним, а квітень почнеться з дощів і підвищення температури повітря вдень до +8 +10 градусів, вночі до +2 +5 градусів.

Нагадаємо, що на сході України можуть бути серйозні проблеми з урожаєм.


Перегляди: 7
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: