ВАЖЛИВО

OSTCHEM RETAiL запускає продаж дизельного палива для аграріїв

19.02.2021 12:41
Ostchem-1-5

Структура Group DF виходить на новий сегмент ринку, щоб задовольнити попит малих і середніх фермерів на дизпаливо. Тепер в «єдиному вікні» фермери зможуть придбати не тільки мінеральні добрива, ЗЗР, насіння, а й паливо. Про це повідомляє прес-служба компанії, пише agronews.ua.

OSTCHEM RETAiL – роздрібний напрямок азотного холдингу OSTCHEM – почав продаж дизельного палива. Сервіс надається аграріям по всій Україні з доставкою в господарство. Компанія продаватиме пальне виробництва України, Білорусії та Литви.

«Ми прагнемо надавати фермерам весь спектр агропослуг у єдиному вікні. Продаж дизельного палива – важливий крок у цьому напрямку», – зазначив Євген Хуриленко, керівник напрямку OSTCHEM RETAiL, – «Ми продаємо мінеральні добрива – це наш основний продукт. Також, в рамках кобрендингової програми з компанією Syngenta, аграріям надається можливість придбати засоби захисту рослин та насіння. Тепер, коли до цього переліку додалося дизельне паливо, клієнт закриває до 70% потреби всього сільськогосподарського циклу».

За словами Євгена Хуриленко, під час посівної у аграрія на рахунку кожна хвилина, а комплексний сервіс дозволяє фермерам суттєво заощадити час на пошуку постачальників і укладенні угод із забезпеченням єдиних стандартів якості. Програми лояльності від OSTCHEM RETAiL будуть давати можливість фермерам суттєво заощадити фінансові ресурси.

Під час проведення сільгоспробіт аграрій використовує до 100 літрів дизельного палива на гектар, витрати на пальне складають близько 15-20% усього сільгоспциклу аграрія.

Аналітики Group DF оцінюють обсяг українського ринку дизельного палива для агросектора – близько 40 млрд. грн.

Раніше повідомлялося, що OSTCHEM RETAiL (входить в Group DF) уклав прямі угоди з шістьма українськими банками про цільове кредитування закупівлі аграріями азотних добрив. Серед банків, які надають пільгові кредити агровиробникам: ПроКредит Банк, ПУМБ, Банк Альянс, Агропросперіс Банк, МТБ Банк, ПриватБанк.

Крім того, OSTCHEM RETAiL, міжнародна компанія SYNGENTA і низка українських та іноземних банків-партнерів відкрили для аграріїв можливість купувати в кредит добрива, насіння та засоби захисту рослин в одному рішенні.

«Ми очікуємо, що в подальшому програми пільгового кредитування поширюватимуться не тільки на покупку аграріями добрив, насіння і СЗРів, але і покриють придбання палива», – додав Євген Хуриленко.

Читайте також: чому найбільший виробник азотних добрив вийшов на роздрібний ринок: що з цього вийшло.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: