НОВИНИ

OSTCHEM RETAiL і «МЕГАБАНК» запустили нову програму кредитування аграріїв

19.07.2021 15:30
79e76e9b-a57b-4126-8b2b-5dcd172f4ecc

OSTCHEM RETAiL і «МЕГАБАНК» підписали договір про запуск нової програми кредитування аграрних підприємств України. Про це повідомляє пресслужба Group DF, пише agronews.ua.

Програма дозволить фермерам залучати сезонні кредити під купівлю мінеральних добрив українського виробництва на пільгових умовах.

В рамках партнерства кредити аграріям будуть видаватися на термін від 2 до 18 місяців, а ставки за кредитами стартуватимуть від 0,1% річних у гривні та доларі. За акційною пропозицією «Активний несезон» на короткий термін кредитування (до 2-3 місяців) користування кредитними коштами в гривні буде практично безкоштовним. Ставка за кредитами на цей період для фермерів складе 0,1% річних, комісія за видачу кредиту стягуватися не буде. Доступні також беззаставні варіанти кредитування.

Акційні умови будуть доступні для аграріїв до 31 серпня 2021 року.

OSTCHEM RЕTAiL працює з більшістю українських банків, що надають кредити для аграріїв. У числі партнерів OSTCHEM RЕTAiL – «Ощадбанк», «ПроКредит Банк», ПУМБ, «Банк Альянс», «Агропросперіс Банк», «ПриватБанк» і «МТБ банк».
 


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: