ВАЖЛИВО

Ощадбанк та Ostchem Retail спростили умови залучення кредитів для аграріїв

03.06.2021 12:30
bs-167

Українські аграрії зможуть залучати кредити на купівлю мінеральних добрив за ставками від 0,01% в гривні та без комісії за видачу кредитів. Про це повідомляє пресслужба холдингу OSTCHEM, пише agronews.ua.

OSTCHEM RETAiL – роздрібний напрям азотного холдингу OSTCHEM – та державний Ощадбанк підписали угоду про стратегічну співпрацю. Головна мета партнерства – спростити умови залучення кредитів для аграрних підприємств під купівлю вітчизняних добрив.

Відповідно до умов договору, Ощадбанк пропонуватиме аграріям пільгові умови кредитування під купівлю мінеральних добрив національного виробника, які постачає OSTCHEM RETAiL. Аграріям стає доступною закупівля добрив за найнижчими несезонними цінами та майже безкоштовне користування кредитними коштами від державного банку терміном до 6 місяців. Залучення фінансування можливе без комісії за видачу, а ставки за кредитами стартують від 0,01% на місяць для кредитів у гривні залежно від їхньої специфіки.  

«Кредити на купівлю добрив – важливий інструмент підвищення ефективності бізнесу для аграріїв. Завдяки таким програмам фермерам не потрібно чекати надходження коштів від продажу урожаю – вони можуть придбати мінеральні добрива у «низький сезон», коли ціни в середньому на 20-30% нижчі», – зазначає Євген Хуриленко,  керівник OSTCHEM RЕTAiL.

За його словами, зараз OSTCHEM RЕTAiL працює практично з усіма банками, представленими в сегменті кредитування аграрного сектору.

Ощадбанк має найбільшу мережу відділень в Україні, яка налічує 1769 установ.  

Це вже 7-й банк, який долучився до прямої цільової програми кредитування під закупку мінеральних добрив українського виробника. Раніше відповідні угоди були підписані з ПроКредит Банк, ПУМБ, Банк Альянс, Агропросперіс Банк, ПриватБанк и МТБ банк, які спільно здійснюють кредитну підтримку агровиробників при купівлі добрив українського виробництва по всій Україні.

Також діє кобрендингова партнерська програма підтримки українських аграріїв з міжнародною компанією SYNGENTA яка передбачає спільний продаж всього спектру продукції компаній в рамках єдиного вікна – азотних добрив, ЗЗР та насіння із залученням єдиного пільгового фінансування в різних валютах ще в 7-ми банках-партнерах.

Читайте також: у цьому році ми очікуємо зростання ринку добрив до 10%, – Хуриленко.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: