НОВИНИ

Ощадбанк в партнерстві з UKRAVIT розпочали фінансування аграріїв

03.04.2020 12:32
https://agronews.ua/

Ощадбанк продовжує кредитну підтримку стратегічно важливого сегмента економіки – агропромислового комплексу. З метою її посилення банк розпочав співробітництво з лідером ринку засобів захисту рослин і мікродобрив – компанією UKRAVIT. Пише agronews.ua  з посиланням на пресслужбу Ощадбанку.

У рамках нової партнерської програми клієнти-аграрії можуть отримати кредит в Ощадбанку на загальну суму до 10 млн грн на все, що потрібно для посівної. В перші шість місяців фінансування надається без забезпечення та за відсотковою ставкою від 0,01% річних. Графік погашення адаптовано до сезонності бізнесу.

«Ми розуміємо, що підприємства АПК мають працювати за будь-яких умов. Це стратегічно важлива галузь для України. Сьогодні в країні продовжується посівна кампанія. Від її результатів залежить майбутній врожай і те, що кожен українець матиме у своєму споживчому кошику вже за півроку.  Ощадбанк готовий надавати всебічну підтримку сільськогосподарським і фермерським підприємствам. Ми запрошуємо аграріїв скористатись вигідними умовами партнерської програми з UKRAVIT. Звертайтесь. Ми, як й ви, працюємо», – зазначив Андрій Пишний, голова правління Ощадбанку.

Перший кредит за цією програмою отримало фермерське господарство із Запорізької області, яке займається вирощуванням озимої пшениці, ячменю, соняшника, гороху та інших культур. Участь у партнерській програмі дала господарству можливість придбати необхідний для посівної кампанії матеріал на вигідних умовах.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: