НОВИНИ

Як продати чи здати в оренду землю: навчання для організаторів земельних торгів

30.11.2021 16:51
fb_post_web_prod

Як продати чи здати в оренду землю: навчання для організаторів  земельних торгів. Швидко та легко оголосити аукціон із продажу чи оренди землі – це можливо. І ми навчимо як! Про це повідомляє пресслужба Української універсальної біржі, пише agronews.ua.

Лідер із залучення та підготовки учасників до земельних аукціонів  – майданчик Української універсальної біржі  – проводить безкоштовне навчання для усіх бажаючих працювати на ринку землі.

“Наші досвідчені та професійні експерти навчать організаторів виставляти земельні ділянки на продаж чи оренду: роз’яснять які документи і куди  завантажувати, як відбуваються торги та в які терміни потрібно підписати протокол і договір після аукціону”,- йдеться у повідомлені.

Навчання для власників паїв та представників органів місцевого самоврядування відбудеться 1 грудня о 10.00 год. Реєстрація за посиланням.

Майданчик ТОВ «Українська універсальна біржа» – акредитований (офіційний) майданчик системи Прозорро.Продажі. Протягом першого місяця після запуску ринку торгів став беззаперечним лідером із підготовки організаторів та залучення учасників до аукціонів. Нині через майданчик УУБ виставили на земельні торги до 200 лотів.

Спікери мають досвід та знання і готові ними поділитися з вами. Реєструйтеся на навчання та працюйте успішно із лідером на ринку земельних торгів – майданчиком Української універсальної біржі.  

Читайте також: що потрібно знати продавцям та орендодавцям земельних ділянок про електронні аукціони.



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: