НОВИНИ

Органічні фермери дивують покупців незвичними томатами

11.12.2019 14:49
tomat-drova-opisanie-2

Компанія Wholesum яка вирощує органічні овочі в теплицях та у відкритому ґрунті США та Мексики, представила на ринок лінійку томатів Heirloom різноманітних кольорів, смаків та подовженим терміном зберігання. Про це повідомляє FreshPlaza.

«Протягом останнього року ми випробовували багато різних сортів, щоб відібрати найкращі, і вдосконалення їх було улюбленою працею. Впевнений, що споживачі будуть вражені», — запевнив керівник відділу продажів компанії Wholesum Рікардо Кріссантес.

Томати Heirloom були затребувані за свою незвичайну красу, виразні текстури та яскраві кольори. Однак вони були відомі тим, що недостатньо транспортабельні і мають короткий термін зберігання. Wholesum побачив можливість для інновацій, випустивши на ринок лінійку органічних томатів Heirloom, які мають винятковий смак і мають набагато довший термін зберігання — до 15 днів. Ці томати також відрізняються різноманітними кольорами, включаючи червоний, жовтий, зелений та коричневий, і мають смак від більш пікантного до солодкого у різних варіаціях.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: