НОВИНИ

ОПЗ відновить продаж карбаміду і оголосить новий конкурс на поставку газу

12.12.2019 09:53
picture2_fond-gosimuschest_355134_p0

Наглядова рада разом з менеджментом ПАТ «Одеський припортовий завод» провела переговори з постачальником газу. Про це повідомляє прес-служба Фонду державного майна України.

Фонд державного майна України здійснив ротацію членів наглядової ради ПАТ «ОПЗ» та призначив Сергія Ігнатовського, заступника голови фонду — головою наглядової ради. Нова наглядова рада разом з менеджментом ОПЗ провела переговори з постачальником газу, у ході яких сторони досягли значно кращих умов для заводу за поточним контрактом.

«Контракт із постачальником газу забезпечить стабільну роботу містоутворюючого підприємства, що дозволить підвищити зацікавленість інвесторів міжнародних ринків. Безперервне функціонування заводу також забезпечує робочі місця та своєчасну заробітну плату працівникам», — пояснює Дмитро Сенниченко, голова Фонду держмайна.

Зазначимо, що за результатами перегорів, було прийнято рішення, що ПАТ «ОПЗ» буде самостійно продавати 5 тис. т карбаміду, завдяки чому завод зможе отримати додаткові кошти на технічне переоснащення не менше 3−5 млн грн щомісяця. Також підвищено ціну на переробку за давальницьким контрактом.

«Доручаю наглядовій раді оголосити, не пізніше середини січня, відкритий конкурс на постачальника газу для підприємства та продовжувати підготовку до приватизації ПАТ „ОПЗ“ згідно з графіком», — додав Дмитро Сенниченко.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: