НОВИНИ

Оприлюднено режим роботи ПриватБанку найближчим часом

05.03.2022 13:02
49b5e85-privat

Станом на 4 березня ПриватБанк працює у звичному режимі. Загалом по Україні відчинені 744 відділення, доступні 5 143 банкомати з готівкою, а також 10 350 терміналів на касах. Про це розповіли в пресслужбі ПриватБанку, пише agronews.ua.

На вихідних, з 5 по 8 березня, відділення працюватимуть, де це можливо в умовах війни. Графік роботи буде скороченим, з 10:00 до 13:00.

Система електронних платежів Нацбанку у вихідні працюватиме без обмежень. У ПриватБанку також скасували комісії за перерахунок готівки з карток і рахунків у відділеннях. Від початку війни українці перерахували на підтримку Збройних сил та постраждалих від вторгнення Росії 1,9 мільярда гривень.

Користувачі банку можуть розраховуватися платіжними картками при покупках, розрахунках і для зняття готівки. Обмежень на оплату банківською карткою за кордоном також немає.

В Україні з банкомата можна знімати готівку з обмеженням 20 тисяч гривень на 3 години і 100 тисяч гривень на добу. Якщо здійснювати таку операцію в банкоматах інших фінустанов, то за раз можна зняти тисячу гривень і загалом 15 тисяч гривень за 3 години.

Як пояснили в ПриватБанку, ліміти потрібні, щоб якомога більше клієнтів змогли отримати готівку.

Українці можуть розраховуватися банківськими картками у магазинах. Понад 10 мереж супермаркетів та аптек підтримали послугу ПриватБанку й видають готівку з рахунку на касі. За раз можна отримати до 6 тисяч гривень.

Читайте також: Озвучено новий штраф за незаконне зберігання пального.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: