НОВИНИ

Оприлюднено неочікуваний вплив домашніх вин на здоров’я

04.02.2022 18:35
80213230f04489bbbd9aed5569ea23f6

Вино… Пити чи не пити? Якщо пити, то в яких кількостях? Чому не пити, якщо є Франція і французи, не мислять без вина свого існування в принципі. Молдова, Грузія і не тільки, де вино є невід’ємною частиною самобутньої культури. Спорів з цих питань немає кінця. Про це повідомляє poradum.com.ua, пише agronews.ua.

Користь приносить напій, що вживається не більше 1-2 келихів в день.

???? Вино застосовується при лікуванні легеневих хвороб, авітамінозі, анемії. Служить профілактикою для інфаркту, інсульту, серцево-судинних захворювань, надає тонізуючу, антимікробну дію, знижує тиск, рівень холестерину в крові.

???? Вино в підігрітому вигляді полегшує симптоми застуди, грипу, ангіни.

???? Червоне виноградне вино сприяє сольового обміну і поряд з апельсиновим соком, пивом, чаєм і кавою запобігає появі каменів у нирках. Нейтралізує вплив жирної їжі, а отже захищає від ожиріння.

????Сухе червоне вино діє на організм людини протипухлинну, протизапальну дію завдяки речовині ресвератрол, вивчення якого останнім часом приділяється підвищена увага. Воно допомагає зниженню цукру в крові і запобігає втраті слуху у людей похилого віку.

????Холодне шампанське зупинить блювоту і допоможе при загальному розладі нервової системи.

????Яблучне вино корисно для травлення, серцево-судинної системи, а також для нормалізації ваги тіла. Воно містить багато йоду, що корисно для щитовидної залози.

????Вино з чорноплідної горобини, ожини і чорної смородини благотворно впливає на кровоносні судини, знижуючи їх крихкість і проникність.

????Вина з чорниці, суниці, малини, як і виноградні, насичують організм залізом, необхідним для поповнення гемоглобіну, і саліцилової кислотою.

????Плодово-ягідні вина підвищують опірність організму до захворювань, що викликаються різними інфекціями, так як володіють бактерицидними властивостями.

Читайте також: Як успішно купити чи орендувати землю: безкоштовне навчання для учасників аукціонів.



Перегляди: 530
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: