АНАЛІТИКА

Оприлюднено стартову ціну першого виставленого на аукціон заводу ДП «Укрспирт»

17.09.2020 08:02
img_20200701_104248-600x802

Оголошено стартову ціну Немирівського спиртзаводу, виставленого на перший аукціон з приватизації підприємств ДП “Укрспирту”. Вона склала 49 565 715 грн. Ціна оголошена на сайті Фонду державного майна України, пише agronews.ua.

15 вересня 2020 року Фонд державного майна України оголосив про проведення першого аукціону об’єктів спиртової галузі – Немирівського МПД (об’єкт ДП “Укрспирт”), який відбудеться 15 жовтня 2020 року.

Немирівське МПД виставлено на приватизаційний аукціон першим з переліку об’єктів ДП “Укрспирт”, відповідно, цей актив стане першим приватним спиртовим заводом в Україні.

Детальну інформацію про цей об’єкт можна отримати за посиланням.

Таким чином, розпочато масштабну програму з приватизації підприємств спиртової галузі, метою якої є виконання розробленого за ухваленого за ініціативи Президента України Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального», що демонополізує галузь виробництва спирта та створює новий ринок з рівними правилами для всіх учасників.

Варто зазначити, що відповідно до чинного законодавства, єдиною можливістю стати учасником ринку виробництва спирту в Україні до 1 липня 2021 року – є придбання об’єкту спиртової галузі.

З інформацією про приватизацію об’єктів спиртової галузі можна ознайомитися за посиланням.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: