АНАЛІТИКА

Оприлюднено прогноз закупівельних цін на живих свиней на 14 – 20 вересня 2020 року

10.09.2020 14:02
https://agronews.ua/

Аналітичний відділ Асоціації «М’ясної галузі» повідомив прогноз закупівельних цін на 14 – 20 вересня 2020 року: 44 – 45 грн/кг на свиней живою вагою. Про це повідомляє прес-служба Асоціації «М’ясної галузі», пише agronews.ua.

Попит стабільний, але пропозиція переважає попит. Свині, що через спеку затрималися в рості влітку та створили дефіцит, зараз надійшли у продаж.

Прогнозні ціни на живця свиней в Україні можуть різнитися за регіональною ознакою, що пов’язано із неоднорідним розміщенням виробничих і переробних потужностей м’ясної галузі.

world pig prices en 3 01 01

В країнах Євросоюзу середня ціна залишається сталою впродовж усього літа. Збільшення експорту свинини Бразилією стимулює ріст ціни на неї, яка вже наближається до рівня країн ЄС.

У Росії ціни на живих свиней зменшилися до рівня країн із розвинутим свинарством – 106 рублів (36 грн), що створило можливості для експорту, який у 2020 році за прогнозами складе понад 200 тис т.

Перед підприємствами м’ясної галузі стоять завдання, які неможливо вирішувати поодинці: розвиток сировинної бази, відкриття нових ринків і каналів збуту, захист інтересів українських виробників тощо. 

Асоціація “М’ясної галузі” запрошує до вступу в асоціацію м’ясопереробні підприємства, які прагнуть долучитися до прогресивних змін на ринку.

Більше інформації про Асоціацію та умови набуття членства в ній – на сайті.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: