ІНФОГРАФІКА

Оприлюднено прогноз закупівельних цін на живих свиней на 6 – 12 липня 2020 р

02.07.2020 10:38
https://agronews.ua/

Оприлюднено прогноз закупівельних цін на живих свиней на наступний тиждень. Аналітичний відділ Асоціації «М’ясної галузі» повідомив прогноз закупівельних цін на 6 – 12 липня 2020 р.: 41 – 42 грн/кг на свиней живою вагою, пише agronews.ua.

Прогнозні ціни на живця стабільні, наразі на ринку немає факторів, які суттєво впливали би на попит або пропозицію. Присутня різниця цін за регіональною ознакою, пов’язана із неоднорідним розміщенням виробничих і переробних потужностей м’ясної галузі в Україні. 

prices28e

Чинниками, що стимулюватимуть імпорт свинини, є суттєві порушення у виробничих ланцюгах в країнах ЄС і Північної Америки. У Німеччині тимчасово припинили роботу вже 2 м’ясопереробні заводи із потужністю понад 100 тис. свиней на тиждень кожний (в містах Реда-Віденбрук  і Гютерсло), а в США, за даними Agriculture, перевиробництво свиней уже складає принаймні 2 млн. голів.

Очевидно, що ціни на глобальних ринках матимуть тенденцію до зниження, в той час як в Україні вони тримаються на своєму доволі високому рівні.

Більше інформації читайте в матеріалі Асоціації: Про поточну ситуацію з ціною на свиней в Україні.


Нагадаємо, у червні 2020 року Асоціація «М’ясної галузі» започаткувала безпрецедентну програму розвитку м’ясної індустрії України “Нове свинарство 2025”.

Реалізація програми «Нове свинарство 2025» у партнерстві із Центром підвищення ефективності в тваринництві сприятиме швидкому досягненню результатів у зниженні собівартості та виході на конкурентний з основними країнами-експортерами свинини рівень ефективності вирощування свиней.

Асоціація “М’ясної галузі” запрошує організації та підприємства до взаємодії в реалізації Програми «Нове свинарство 2025». Форма приєднання до Програми.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: