АНАЛІТИКА

Оприлюднено прогноз закупівельних цін на свиней на 13 – 19 липня 2020 р

09.07.2020 12:02
https://agronews.ua/

Аналітичний відділ Асоціації «М’ясної галузі» повідомив прогноз закупівельних цін на 13 – 19 липня 2020 р.: 41—42 грн/кг на свиней живою вагою, пише agronews.ua.

Прогнозні ціни на живця стабільні, в незначній мірі коливаються за регіональною ознакою. Переробники відзначають досить низький попит на свинину — споживацькі настрої і купівельна спроможність українців сприяють вибору більш дешевих видів м’яса.

В країнах ЄС, а також у інших великих гравців глобального ринку свинини наразі високо турбулентний період, всі наслідки якого важко передбачити. Тимчасове зниження цін на живця свиней на ринку, скоріш за все, стане лише вершиною айсбергу. Основний глобальний імпортер свинини — Китай — на сьогоднішній день заблокував всі поставки з понад 20 потужних заводів з ЄС, Бразилії, США та Канади, що сформувало надлишкову пропозицію на ринку. 

Подробиці про поточну ситуацію на глобальному ринку і про її можливі наслідки для внутрішнього ринку України читайте в огляді Асоціації “М’ясної галузі” “Чому ціни на свиней в Україні падають”. 

Станом на ранок 09/07/2020 Євростат не опублікував оновлені графіки зміни цін в ЄС та світі.

Нагадаємо також, що у червні поточного року Асоціація «М’ясної галузі» започаткувала безпрецедентну Програму розвитку м’ясної індустрії України “Нове свинарство 2025”. Вона реалізується у партнерстві із Центром підвищення ефективності в тваринництві.

Асоціація “М’ясної галузі” запрошує організації та підприємства до взаємодії в реалізації Програми «Нове свинарство 2025». Форма приєднання до Програми – за посиланням


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: