Відповідно до чинного законодавства Грузії, імпортоване м’ясо птиці повинне мати обмеження по вмісту води та супроводжуватися документом, що підтверджує відповідність. Інформує Держпродспожівслужби України.
Заморожена та швідкозаморожена курятина может бути реалізована експортерами в Грузії, якщо вміст води не перевіщує 5%. Вищезазначена вимога діє до 1 січня 2025 року.
З 1 січня 2025 року спеціфічна вимога стосовно вмісту води винна бути еквівалентною Регламенту КОМІСІЇ (ЄС) № 543/2008 від 16 червня 2008 року.
Детально ознайомитися з вимогами щодо ввезення продукції до Грузії можна на Офіційному сайті Держпродспожівслужбі у рубріці «Міжнародне співробітництво».