Відповідно до чинного законодавства Грузії, імпортоване м’ясо птиці повинне мати обмеження по вмісту води та супроводжуватися документом, що підтверджує відповідність. Інформує Держпродспожівслужби України.
Читай нас також у Viber та Telegram.
Заморожена та швідкозаморожена курятина может бути реалізована експортерами в Грузії, якщо вміст води не перевіщує 5%. Вищезазначена вимога діє до 1 січня 2025 року.
З 1 січня 2025 року спеціфічна вимога стосовно вмісту води винна бути еквівалентною Регламенту КОМІСІЇ (ЄС) № 543/2008 від 16 червня 2008 року.
Детально ознайомитися з вимогами щодо ввезення продукції до Грузії можна на Офіційному сайті Держпродспожівслужбі у рубріці «Міжнародне співробітництво».