НОВИНИ

Вадатурський закликав Зеленського не підписувати закон «Про внутрішній водний транспорт»

19.12.2020 16:14
aleksei-vadaturskiy-nibulon-81005

Генеральний директор компанії «НІБУЛОН» піддав нищівній критиці затверджений закон «Про внутрішній водний транспорт» і закликав президента України накласти на нього вето. Генеральний директор компанії «НІБУЛОН» Олексій Вадатурський закликав президента України не підписувати закон «Про внутрішній водний транспорт». Про це засновник і керівник компанії повідомив на своїй сторінці Facebook, пише agronews.ua.

«Добитися справедливості можна кількома способами: терплячістю, коли ти крок за кроком достукуєшся до причетних людей і переконуєш їх у своїй правоті, або ж скандалом у публічній площині. Я людина терпляча, та й життя навчило, що потрібно інколи достукуватися до кожного і витрачати десятки годин у спілкуванні з чиновниками, депутатами, міністрами… Так сталося, що у випадку із законом «Про внутрішній водний транспорт» мова йде і про терплячість, і про справедливість. Терплячість, бо процес розробки, обговорення і прийняття цього закону тривав 10 (!) років, і мені довелося марно витратити на це понад 80 % свого особистого часу, замість того, щоб присвятити його розвитку компанії», – пише він.

Олексій Вадатурський підкреслив, що мова не йде про інтереси компанії «НІБУЛОН», як це подають заангажовані політики, а про справедливість до країни і до українців, бо прийнятий закон «Про внутрішній водний транспорт» призведе до низки негативних наслідків, а саме:

✅екологічним і епідеміологічним лихом, бо закон допускає скидання нечистот (фекалій) у русі суден по всій довжині Дніпра, у тому числі у м. Київ;

✅ процвітанням контрабанди пального;

✅ безконтрольним добуванням піску на річці Дніпро та всіх внутрішніх водних шляхах;

✅ занепадом суднобудівної та інших супутніх галузей економіки;

✅ руйнівним ударом по національній безпеці України;

✅ витісненням з українських рік українського прапору.

✅ Нагадувати про знищення робочих місць, ненадходження податків і т.п.?

«Нагадувати про знищення робочих місць, ненадходження податків і т.п.? Так, суцільне розчарування, сум, жах… Такого цинічного ставлення до України, до нас з вами я ніколи не бачив! Ось такі ви «слуги народу». Сором вам! Наступним і майже завершальним кроком до набуття чинності цього доленосного, без перебільшення, закону стане підписання його президентом України. І хоч я уже пройшов усі кола пекла і совість моя чиста, я все ж іще раз публічно і офіційно звертаюся до Вас, пане президенте Володимир Зеленський, з проханням застосувати право вето на закон «Про внутрішній водний транспорт» і врятувати економіку України», – наголосив генеральний директор «НІБУЛОН».


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: