НОВИНИ

Олексій Гончарук пообіцяв звільнити всіх корупціонерів з Держгеокадастру

12.11.2019 16:48
2424465

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук розповів про реформування Держгеокадастру та назвав три завдання відомства на наступний рік. Про це він написав у Facebook.

“Процес реформування Держгеокадастру під моїм особистим контролем. З вересня цього року уряд почав повне очищення Держгеокадастру від корумпованих та неефективних керівників. За цей час ми змінили 20 обласних керівників”, – написав Гончарук.

Прем’єр-міністр зазначив, що звільняти корупціонерів будуть до того часу, поки крісла не займуть чесні та патріотичні люди, та додав, що сьогодні він звільнив першого заступника начальника Держгеокадастру у Рівненській області Сергія Дубіча за озвучені під час наради щодо реформування діяльності Держгеокадастру факти корупції у відомстві. Також Гончарук доручив провести перевірку дій звільненого заступника.

“На Держгеокадастри у нас наступного року дуже амбітні плани. Наприклад, вперше в проекті українського Бюджету-2020 ми заклали гроші для того, щоб зробити сучасну цифрову карту території країни”, – зазначив Прем’єр.

Гончарук також написав, що перед Держгеокадастром у 2020 році буде стояти три завдання:

  • облетіти всю територію і звершити створення цифрової моделі території України;
  • до 1 серпня інвентаризувати всю землю, включаючи 10 мільйонів гектарів сільськогосподарських земель, внести їх в кадастр і підготуватись до відкриття ринку землі;
  • забезпечити прозорість та оприлюднення рішень територіальних органів Держгеокадастру онлайн.

Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: