НОВИНИ

Окупанти використовують вкрадені автомобілі відомого агрохолдингу

18.03.2022 09:00
ilyustratyvne-foto_large

Агрохолдинг “Авангард”, виробник яєць торговельної марки “Квочка”, попереджає про те, що російські окупанти вкрали в Херсонській області 6 брендованих під перевезення яєць вантажівок, і повідомляє номери реєстрації цих автомобілів. Про це повідомляє unian.ua, пише agronews.ua.

Брендовані вантажні автомобілі з написами “Квочка” були вкрадені російськими окупантами з птахофабрики “Чорнобаївська”, яка опинилась в зоні окупації російськими військами. З якою метою були викрадені автомобілі, наразі невідомо, але вочевидь вони можуть використовуватись для перевезення особового складу агресора чи вчинення провокацій. Агрохолдинг “Авангард” просить усіх, хто побачить брендовані автомобілі “Квочка” з зазначеними нижче номерами державної реєстрації, бути вкрай обережними і повідомляти про пересування цих вантажівок територією України правоохоронні органи.

Окупанти можуть використовувати для вчинення злочинів автомобілі з такими номерними знаками: АА9508ОО, КА2368СВ, КА2643ЕХ, АА958700, АА8971РР, АА9155ХС.

Нагадаємо, що найбільша в Європі птахофабрика “Чорнобаївська” у Херсонській області  через воєнні дії з боку рф залишилася без можливості годувати птицю, підвозити працівників до робочих місць та вивозити готову продукцію, що загрожує вимиранням та подальшою екологічною катастрофою. Птахофабрика повністю знеструмлена, а виробництво повністю зупинено. Частину готової продукції і курей попри обстріли вдалося роздати місцевому населенню, але більша частина з 3 млн птахів гине через неможливість її годування.

Читайте також: Ціни на електроенергію суттєво упали.



Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: