НОВИНИ

Охоронець агрофірми зазнав тяжких травм

25.06.2020 14:32
https://agronews.ua/

На Полтавщині у Пирятинську центральну районну лікарню доставили охоронця ПрАТ «УКРАГРО НПК». Чоловік у тяжкому стані: у нього відкрита черепно-мозкова травма, закритий перелом лобної частини черепа та інші травми. Про це повідомляє пресслужба департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Полтавської ОДА, пише agronews.ua.

“23 червня до Пирятинської ЦРЛ з діагнозом: відкрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, перелом склепіння та основи черепа, забій головного мозку, забійні рани волосяної частини голови, закритий перелом лобної частини черепа зліва, закритий перелом сідничної кістки без зміщення госпіталізований охоронець ПрАТ «УКРАГРО НПК». Травму потерпілий отримав під час виконання трудових обов’язків. Стан здоров’я чоловіка – стабільно тяжкий”, – йдеться у повідомленні. 

У поліції Полтавщини зазначають, що подібного випадку не реєстрували, заяв та повідомлень про травмування охоронця не надходило. 

Читайте також: у Києві відбулася масова бійка двох угруповань, пов’язаних з газовим бізнесом, агроринком і торгівлею сільськогосподарською технікою.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: