НОВИНИ

Офіс протидії рейдерству відновлює розгляд скарг у сфері держреєстрації

14.04.2020 14:32
https://agronews.ua/

Офіс протидії рейдерству відновлює колегіальний розгляд скарг у сфері державної реєстрації . Уже більше місяця вся країна живе в умовах карантинних обмежень. Цей час для когось став чудовою нагодою перепочити від шаленого робочого ритму, провести час із близькими. Та знайшлися і ті, хто вирішив скористатися ситуацією і провести незаконні оборудки — шляхом маніпуляцій із даними державних реєстрів заволодіти чужими майном або бізнесом. Про це повідомила пресслужба Офісу протидії рейдерству, пише agronews.ua.

“Захист прав і інтересів законних власників майна та бізнесу — був і залишається одним із ключових пріоритетів держави. Навіть в умовах карантинних обмежень ми маємо тримати руку на пульсі ситуації із рейдерством в державних реєстрах. Офіс протидії рейдерству повинен працювати на повну потужність задля ефективного захисту майнових прав громадян і суб’єктів господарювання”, – наголошує Ольга Оніщук, заступник Міністра юстиції України з питань державної реєстрації.

“Саме тому Міністерство юстиції України має відновити колегіальний розгляд скарг у сфері державної реєстрації з дотриманням усіх передбачених протиепідеміологічних заходів”, — підкреслює Ольга Оніщук.

“З метою уникнення скупчення людей під час проведення засідань Колегії з розгляду скарг у сфері державної реєстрації, просимо дотриматися рекомендованого формату участі (від скаржника, суб’єкта оскарження і заінтересованих осіб — не більше одного представника), а вільних слухачів на період карантину — утриматися від відвідування Офісу протидії рейдерству”, – йдеться у повідомленні.

“Про дату і час засідання буде повідомлено додатково. Слідкуйте за анонсами на сайті Міністерство юстиції України і сторінці Офісу протидії рейдерству у Fаcebook”, – зазначає пресслужба.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: