НОВИНИ

Офіс контролю викидів розпочне свою роботу в серпні

20.07.2020 12:32
https://agronews.ua/

Андрій Мальований, Голова Державної екологічної інспекції України відвідав Офіс контролю викидів, у Кривому Розі, який розпочне свою роботу вже в серпні цього року. Офіс збиратиме інформацію та здійснюватиме екологічний контроль у промислових регіонах України. Про це повідомив Андрій Мальований на своїй Facebook сторінці, пише agronews.ua.

Кривий Ріг обрано не випадково, саме тут генерується найбільша кількість промислових викидів. Повітря в місті просто коричневого кольору. Аби мати доказову базу й змусити підприємства переходити на так звані «зелені технології», саме сюди спрямуємо максимальну концентрацію та мобілізацію зусиль”, – наголосив він.

Голова Державної екологічної інспекції України, додав, що Офіс контролю викидів буде оснащено сучасним обладнанням, тут працюватимуть найкращі фахівці, які контролюватимуть найбільших промислових забруднювачів довкілля.

“Аби робота Офісу була ефективною та прозорою, ми посилимо публічність, будемо залучати потужні громадські організації до перевірок”, – підкреслив він.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: