НОВИНИ

Один з регіонів України потерпає від грабежів сільських магазинів

03.02.2022 12:31
1516542553195250880

Продовжується черга нальотів на продуктові магазини у районах на Херсонщині. Для злочинців вони є легкою здобиччю, так як там, як правило, немає ні охорони, ні сигналізації, а іноді навіть і вікна не захищені. Про це повідомляє khersonci.com, пише agronews.ua.

Цим і скористувався злодій в селі Долматівка Скадовського району. Він посто розбив шибку у вікні будівлі місцевого міні-гастронома, заліз туди і набрав продуктів, прихоптвши на додачу 1500 грн з каси. Поліція встановила, що магазин обікрав приїжджий із Каховського району області. Наразі його шукають.

А у курортному селищі Лазурне того ж Скадовського району ще більш нахабний зловмисник дочекався, поки продавчиня продуктового магазину відволіклася, і кинувся до каси торговельної точки, вигрібши звідти готівку. Проте продавець стала на захисті приватної власності і завадила провінційному “гангстеру” заволодіти чужими грошима. На додачу, вона його ще й з упевненістю упізнала: нападником був 44-річний місцевий мешканець.

Поліція кваліфікує його “пустощі” як тяжкий злочин – грабіж. Так що за невдалий напад на торгову точку громадянин має всі шанси вдало відправитися у виправну колонію років так на 3-5.

Читайте також: Як зменшити ризик рейдерства сільськогосподарської землі в Україні.



Перегляди: 6
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: