НОВИНИ

Одна з найбільших птахофабрик України змінила акціонерів

09.03.2019 15:40

Нещодавно склад акціонерів “Володимир-Волинської птахофабрики” (ТМ Чебатурочка) істотно змінився. Про це йдеться в повідомленні самої компанії, пише Аgroportal.

Так, частка ТОВ “Ореола” (Пайовий венчурний недиверсифікований закритий інвестиційний фонд “Титул”), зареєстрованого в Харкові, змінилася в загальній кількості акцій з 99,028% до 35,558%.

Разом з тим, ТОВ “Пікабіа” (м.Харків) придбало 23,761% акцій.

Неназване фізична особа збільшило пакет акцій компанії з 0,004% до 13,868%.

Також, згідно з повідомленням, ТОВ “Ореола” (Пайовий венчурний недиверсифікований закритий інвестиційний фонд “Ореолу”) збільшило пакет з 0,00004% до 10%.

Відзначається, що частка в загальній кількості голосуючих акцій змінилася пропорційно пакетам. Дата зміни емітентів невідома.

За даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, кінцевим бенефіціаром ТОВ “Ореола” є Олексій Коваленко.

“Володимир-Волинська птахофабрика” займає близько 5% українського ринку курятини. Інфраструктура фабрики складається з 100 пташників, забійного цеху і комбікормового заводу.

У жовтні 2017 р голландський інвестиційний фонд Safedam став акціонером “Володимир-Волинської птахофабрики”, викупивши 23,76% акцій підприємства.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: