НОВИНИ

«Одесавинпром» може змінити орендаря

02.04.2021 10:32
picture2_odessavinprom-sok_340478_p0

Онлайн-аукціон з визначення орендаря цілісного майнового комплексу “Одесавинпром” проходив на майданчику Prozorro. Це гарантує повну відкритість і прозорість процесу. Про це повідомляє Уніан, пише agronews.ua.

В ході аукціону один з учасників – компанія “Еталон Буд” запропонувала щомісячну орендну плату в сумі понад 750 тис грн. Нинішній орендар – ПрАТ “Одесавинпром” зупинився на сумі в 343 тис грн.

“За законом ПрАТ “Одесавинпром” має пріоритетне право продовжити договір з державою на умовах, запропонованих переможцем. Якщо протягом 3 робочих днів з моменту оголошення результатів підприємство погодиться оплачувати ціну, яка була запропонована на аукціоні, то договір оренди буде укладений з “Одесавинпром”, – прокоментував підсумки торгів керівник Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській і Миколаївській областях Олександр Славський.

Він також наголосив, що незалежно від того, з ким ФДМ укладе договір оренди, держава вже виграла: сума орендної плати зросла більш ніж удвічі порівняно зі стартовою (339 тис грн). Це означає, що бюджет отримає вдвічі більше орендних платежів. Крім того, обов’язковими умовами договору є збереження основного виду діяльності цілісного майнового комплексу (виробництво вин) та дотримання вимог щодо охорони культурної спадщини.

Нагадаємо, що на Львівщині з аукціону продадуть права оренди на 5 земельних ділянок.


Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: