НОВИНИ

Об’єми українського експорту до ЄС можуть значно зрости

27.04.2022 12:02
Êîíòåéíåð íà êðþêå íà ôîíå íåáà

Об’єм залізничних перевезень українського експорту до ЄС та на світові ринки через Європу може в скорім часу стрімко зрости. Про це повідомляє agrotrend.com, пише agronews.ua.

Це стане можливим завдяки створенню спільного для України та Польщі логістичного підприємства, передбаченого Меморандумом про посилення співробітництва в залізничній сфері.

Так 23 квітня Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль та Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький підписали вищезгаданий Меморандум у Кракові. 

«Підписаний меморандум про посилення співробітництва в залізничній сфері між Україною та Польщею дозволить збільшити наші експортні потужності, зокрема й аграрної продукції. Зручні логістичні рішення для українського бізнесу дозволять швидко доставити необхідні товари в будь-яку точку світу. Це дуже важливо для стійкості нашої економіки», — наголосив Прем’єр-міністр України.

Сторони також підкреслили важливість модернізації прикордонної інфраструктури. Зокрема, розвиток транспортних хабів та пунктів пропуску на кордоні.

Читайте також: В Україну йдуть заморозки та похолодання.



Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: