НОВИНИ

НУБіП України провів зустріч з провідним вітчизняним розробником IT-рішень для агровиробників

25.09.2020 15:37
kvart.soft_-_21.09

 В рамках договору про Науково-технічне співробітництво між НУБіП України та ТОВ «Кварт-Софт» відбулась зустріч з представниками провідного вітчизняного розробника IT-рішень для агровиробників. Про це повідомляє прес-служба Національного університету біоресурсів і природокористування України, пише agronews.ua.

Інформаційна система Soft.Farm, розробником якої є українське підприємство ТОВ «Кварт-Софт», являє собою прозору аналітичну систему сільськогосподарської діяльності для прийняття зважених управлінських рішень, що забезпечує об’єднання даних з низки систем та сервісів у єдиний користувацький формат.


 Основними модулями та функціями системи є земельний банк, технологічні карти, GPS-моніторинг техніки, супутникові знімки, індекс NDVI, агроскаутінг, картограми, метеоспостереження, контроль витрат технологічних матеріалів, палива та насіння, контроль висіву тощо.

НУБіП України представляли декан факультету інформаційних технологій Олена Глазунова, декан механіко-технологічного факультету Вячеслав Братішко та заступник декана Ігор Сівак


Від компанії «Кварт-Софт» в зустрічі взяли участь Сергій Максименко, директор компанії з продажу, та Віталій Клімов, інженер Soft.Farm.

В ході зустрічі сторони обмінялися думками щодо перспективних напрямів підготовки фахівців галузей агропромислового виробництва та можливостей впровадження новітніх ІТ-рішень у навчальний процес та узгодили дорожню карту подальшого співробітництва.

Читайте також: Як використовувати відкриті дані з ДЗК та ДРРП для управління земельним банком.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: