ВАЖЛИВО

Новий продукт витісняє молочні вершки з ринку

24.05.2021 14:30
o_1emjan6fo1qdd1i0611ko1e0m1blb31

Подружжя Осипенко, що живуть та працюють на Херсонщині, вже не один рік займаються проблемами збільшення біодоступності ягід, горіхів, зернових, та інших їстівних культур. І на сьогодні вони досягли таких успіхів, що продають власну розроблені продукти з 100-процентною засвоюваністю, які виробляються на основі дійсно органічної сировини. Про це повідомляє amaranth-association, пише agronews.ua.

Сьогодні асортимент компанії налічує до 80-и видів продукції, основою яких є горіхи, соєві боби, плоди фруктових кущів та дерев, зерно, насіння гарбуза та інше. А нещодавно з’явився й новий продукт – це амарантові вершки. І, що важливо, крім зерен амаранту й води до них нічого не додається. Амарант перетирається до дрібнодисперсної форми, тобто «наноподрібнений» в умовах без доступу кисню чи взаємодії з металами, як це буває при інших видах перемелювання. А потім додається артезіанська чиста вода. Тому ці вершки можна ще назвати «амарант у рідкій формі».

Чи можна амарантові вершки додавати у каву чи какао? Звичайно, можна. Але ще раз нагадаємо, що у такому вигляді амарант краще вживати окремо у якості поживної консистенції з культури, що відома своїм унікальним хімічним складом. Насіння амаранту перетворюється на збалансований набір речовин, що вже так зачекалися наші тіла. Понад 10 мікроелементів амаранту переходять в хелатну форму, точніше таку, що якнайкраще і швидше засвоюється організмом. Окремо нагадаємо про сквален в амаранты, який має найвище співвідношення серед відомих продуктів харчування.

Отже, амарант можна вживати досить різноманітними способами: варити кашу – з очищеного чи неочищеного зерна; приймати по кілька чайних ложок цілющої амарантової олії – як концентроване джерело сквалену; пекти випічку з амарантової муки; додавати в салати чи гарячі страви листя амаранту чи робити чаї з засушених; можна смажити поп-амарант та додавати зерно до домашніх кондитерських виробів; навіть – снідати амарантовою кашею з пластівців, просто заливаючи їх кропом. А тепер ви будете знати ще й про такий — один з найкорисніших варіантів вживання цінної культури XXI сторіччя. Який же смак у ніжних амарантові вершків? Він схожий на молочко молодої кукурудзи. Несподівано, правда ж? У природи все так – цікаво, несподівано й дуже корисно. Та не кожному вона довіряє розкрити свої таємниці. А от скористатися цими досягненнями може будь-хто. Треба лише бути допитливим та з розумом ставитись до збереження власного здоров’я.
Поки що рослинні амарантові вершки  можна купити на сайті компанії. Товар нішевий і щодо промислового виробництва у великих масштабах поки що мова не йде.

Нагадаємо, що у Німеччині розробляють інноваційний молочний білок.


Перегляди: 11
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: