НОВИНИ

Нова опція на всі моделі сівалок Tempo

25.06.2021 16:01
VV20363

Для того, аби встигнути посіяти у вологий ґрунт й отримати гарантовані сходи, все частіше аграрії розпочинають сівбу трішки раніше, ніж це передбачено оптимальними строками, що може спричинити додаткові проблеми під час роботи у вигляді залипання робочих органів, відкритої лінії висіву внаслідок підсихання ґрунту тощо. Про це повідомляє прес-служба Väderstad, пише agronews.ua.

Завдяки високій швидкості, сівалкам Tempo від компанії Väderstad удається «спіймати» оптимальний час для висіву і розподілити насіння в ґрунті в оптимальні терміни.

Для форс-мажорних обставин, коли, наприклад, висів у перезволожений ґрунт не уникнути, компанія рекомендує встановлювати спеціальні чистики на колеса контролю глибини висівних секцій, які забезпечують ефективне очищення під час використання за умов надлишкової вологи в ґрунті.

Ця опція доступна для всіх сівалок Tempo і власники цих агрегатів можуть замовити її додатково. Під час вибору нової сівалки виробник надає можливість встановлення або шпицеподібного, або закритого колеса.


Слід пам’ятати, що шпицеподібне колесо не рекомендується використовувати на полях із залишками кукурудзи або наявним камінням на поверхні через ризик забивання.

Серцем сівалок Tempo від компанії Väderstad є унікальна система дозування насіння — Gilstring Seed Meter, яка гарантує незрівнянну точність на найвищих швидкостях сівби. Секрет криється в тому, що Tempo повністю контролює переміщення насіння під дією підвищеного тиску повітря PowerShoot: від процесу дозування до закладення в ґрунт. Завдяки цьому ні вібрації під час руху сівалки, ні схили поверхні поля не впливають на точність висіву насіння.

Читайте більше про сівалку точного висіву Tempo за наступним посиланням: Tempo – сівалка точного висіву розроблена компанією Väderstad (vaderstad.com)


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: