НОВИНИ

Німці інвестують у будівництво ще одного заводу з переробки відходів 130 млн грн

26.03.2021 14:35
290620201713

У місті Сарни на Рівненщині зареєстровано спільне українсько-німецьке підприємство — ТОВ «Сарненський завод переробки відходів». 130 мільйонів гривень інвестує в будівництво Сарненського заводу з переробки відходів громади німецька компанія «BRAUN INDUSTRIAL TECHNOLOGY» GmbH («Браун Індастріал Технолоджі» ГмбХ). Про це повідомляє пресслужба Сарненської міської ради, пише agronews.ua.

Завод розвантажить громаду від відходів, а довкола заводу зможуть утворюватися супутні підприємства тепличні, переробні та інші, формуючи повноцінний індустріальний парк. Це в свою чергу дасть громаді можливості для сталого розвитку, втілення вартісних соціальних програм, створення додаткових робочих місць для мешканців громади.

Виробництво не передбачає забруднюючих викидів – фільтраційні системи забезпечують очищення викидів в повітря, в тому числі і очищення від специфічних запахів. Надійна система очищення рідких стоків забезпечує якісні фізико-хімічні характеристики води і показники біологічної безпечності, в повній відповідності діючим нормативам України для скиду в поверхневі води.

“Функціонування такого заводу – дуже нагальна потреба для забезпечення комфортного проживання мешканців Сарненської громади та поліпшення екологічної обстановки в населених пунктах”, – каже міський голова Руслан Серпенінов.

Нагадаємо, що на Полтавщині німецькі інвестори планують побудувати біогазову станцію.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: