НОВИНИ

Німецькі інвестори збудують “рибальське село” на одному з озер України

06.04.2019 17:07

На озері Сасик, що на Одещині, планують створити проект “рибальського села” за кошти німецьких інвесторів, які займаються будівництвом в сфері еко-туризму в Європі. Про це повідомляється на сторінці проекту Fischerdorf.com.de, пише “Сила громад”.

Інвестори оцінюють вартість проекту в 5 мільйонів євро. Автори проекту зазначають, що Fischerdorf займатиме ділянку розміром 5 гектарів у Татарбунарському районі Одеської області на піщаній косі, яка відділяє озеро Сасик від Жебріянської бухти Чорного моря.

Згідно із зазначеними на сторінці проекту даними, будівля подібного рекреаційного селища обумовлена ​​двома факторами: популярністю півдня Одеської області як туристичного центру та доступністю екологічних будівельних матеріалів українського виробництва, які популярні в Європі при реалізації подібних проектів.

“Завдяки співпраці з українськими фахівцями в сфері сільського, морського і еко-туризму інвестори Fischerdorf намір створити курорт, який не буде завдавати шкоди багатющої екосистемі прилеглих заповідників і одночасно забезпечить максимальний комфорт відпочиваючим”, – йдеться на сторінці проекту.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: