НОВИНИ

Німецькі фермери влаштували “тракторний бунт”

23.10.2019 19:00
630_360_1571763183-770

Німецькі фермери у вівторок, 22 жовтня, провели у ряді великих міст масові акції проти урядової політики в сфері сільського господарства. Про це пише Укрінформ.

“У Бонні та кількох інших містах десятки тисяч фермерів протестували проти аграрної політики федерального уряду. За допомогою тракторів вони частково паралізували рух. Фермери вимагають менше бюрократії і більше права голосу”, – йдеться у повідомленні.

Зокрема, мітингувальники перекрили деякі дороги у таких містах, як Бонн і Ганновер, а також у столиці Берліні.

За даними поліції, в Бонні до центру міста підтягнулися понад 1000 тракторів. На дорогах до Ганновера поліція нарахувала близько 2000 тракторів, у Мюнхені — близько 1000 транспортних засобів, у Вюрцбурзі – стільки ж. У Шлезвіг-Гольштейні 1700 транспортних засобів їхали до Рендсбурга на мітинги.

До проведення акції закликала Ініціатива “Земля створює зв’язок”. Ініціатива критикує сільськогосподарську політику як “непрактичну і занадто бюрократичну”, а законодавство – як недієздатне. Організатори наголошують: “Ми хочемо захищати природу та навколишнє середовище, надалі дбати про добробут, розвивати сільське господарство”.

Міністр сільського господарства ФРН Юлія Кльокнер розкритикувала вимоги протестувальників та звинуватила


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: