НОВИНИ

Німці створили начинку для печива, яка зберігається 2 роки

10.01.2022 16:32
screenshot120

Виробник натуральних інгредієнтів з екологічно чистої сировини Kroner-Starke створив кремоподібну начинку для кондитерських та хлібобулочних виробів, яка зберігає свою свіжість щонайменше 24 місяці. Про це повідомляє  newfood.media, пише  agronews.ua.

Кремова начинка широко використовується у кондитерських виробах, проте, процес випікання передбачає використання штучних добавок для збереження текстури та подовження терміну зберігання.

Kroner-Starke замість штучних добавок використали інгредієнт на основі пшеничного крохмалю, який набухає в гарячому стані. При виробництві «нового крохмалю» попередньо проводять посилене мікробіологічне очищення для створення асептичного середовища.

Готовий крохмаль піддається мікробіологічному аналізу, де перевіряють на вміст широкого спектру потенційних забруднювачів, а сам продукт зберігають його в спеціально пристосовуваних умовах для запобігання перехресному забрудненню.

У разі зберігання в оригінальній упаковці та рекомендованих виробником умовах, термін придатності інгредієнта становить не менше 24 місяців.

«Начинка» поставляється в сухому вигляді, тож в’язкість можна легко регулювати для досягнення необхідної текстури. Продукт не містить жодних тваринних інгредієнтів, отже його можна використовувати веганам.

Зі слів виробників, він має «преміальні смакові якості» та може застосовуватись у широкому спектрі продуктів харчування, включаючи начинки, соуси заправки або як компонент сумішей для випічки.



Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: