НОВИНИ

Нігерійці шукають в Україні партнерів у сфері сільського господарства

29.11.2019 18:24
Nigerijczi

Представники Нігерії відвідують регіони України з метою пошуку партнерів у сфері сільського господарства, харчової та переробної промисловості. Вони уже провели зустрічі з керівництвом Рівненської області. Про це повідомляється на сайті Рівненської ОДА.

Як розповів голова іноземної делегації, міністр сільського господарства штату Лагос Гболахан Ловал, Нігерія входить у топ-10 країн світу із споживання харчових продуктів. Це перспективний ринок для експорту продуктів сектору харчової та переробної промисловості. Лагос – це штат на півдні Нігерії. Однойменне місто Лагос є бізнес-столицею країни, яка налічує 22 мільйони людей. Саме тому і має великий попит у секторі харчової промисловості.

Очільник області Віталій Коваль та директор обласного департаменту агропромислового розвитку Надія Переходько у свою чергу презентували гостям потенціал Рівненської області.

Сторони обговорили можливість поставки харчових товарів, обладнання, технологій переробки продукції, навчання спеціалістів, агроконсалтингу, відкриття українсько-нігерійських виробництв. Лагос, зокрема, має потребу в м’ясі, кормі для риб, складських приміщеннях з системами охолодження тощо.

Віталій Коваль та Гболахан Ловал обговорили також можливість офіційного підписання договору про міжрегіональне партнерство між Лагосом і Рівненською областю.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: