НОВИНИ

Nichols Tillage Tools найбільший виробник культиваторних лап в Північній Америці

13.07.2021 11:33
BEDNAR Terraland TN 3000 HM5R

Від самого початку свого заснування (1957 р.) і до сьогодні – компанія зосереджена на найголовнішому аспекті в бізнесі – якості. Продукти компанії Nichols неодноразово довели свою ефективність, подовжений термін служби, статус найкращих запчастин на ринку ґрунтообробної техніки. Про це розповів продакт менеджер АМАКО Україна Олександр Глобін, повідомляє agronews.ua.

Компанія продовжує бути лідером на своєму ринку, вдосконалюючи якість та впроваджуючи інновації на ринку.

Nichols Tillage Tools пропонує клієнтам стандартні та швидкозмінні лапи до культиваторів, долота до дисколапових глибокорозпушувачів, ножі для внесення рідких добрив, запчастини для вертикального обробітку ґрунту. Кожна запасна частина виготовлена з матеріалів найвищої якості за допомогою найсучасніших технологій.

Клієнти, що вже користуються запчастинами від АМАКО, задоволені їх якістю.

«Досить часто ми зіштовхуємось з питанням споживачів стосовно вибору якісних робочих органів: оригінал – дорого й не завжди виправдовує очікуваний результат. Особливо це актуально, коли важкі умови експлуатації ґрунтообробних агрегатів. АМАКО, провівши ряд тестувань на практиці, переконались в якості Nichols Tillage Tools. Робочі органи даного бренду дійсно працюють й тішать аграріїв тривалістю терміну експлуатації» – територіальний менеджер ТОВ «АМАКО Україна» Сергій Самсон.

“Ми взяли експериментально 100 ножів Nichols Tillage Tools, що відпрацювали на культиваторах для внесення безводного аміаку CASE IH Nutri-Placer 930 по 3200 га без заміни й ресурс яких ще не вичерпаний. Задоволені як ціною, так і якістю. Плануємо закупити ще 200 штук на осінь”, – поділився своїми враженнями від користування робочими органами Nichols головний механік ТОВ “Сетагро Північ” Віталій Романчук.

Читайте також: компанія «АМАКО Україна» відкрила нову агрегатну майстерню.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: