НОВИНИ

Нібулон закінчив будівництво потужного річкового перевантажувального термінала

04.06.2020 16:05
https://agronews.ua/

«НІБУЛОН» закінчив будівництво потужного сучасного річкового перевантажувального термінала філії «Зеленодольська» у с. Мар’янське Апостолівського району Дніпропетровської області. Про це повідомила пресслужба ТОВ СП “Нібулон”, пише agronews.ua

Перше аграрне підприємство на Дніпропетровщині «НІБУЛОН» будував у надскладний для України та усього світу час – пандемії коронавірусу.

“У період економічного спаду нам вдалося зібрати професійну будівельну команду з майже 1500 спеціалістів з різних областей країни і з дотриманням усіх заходів безпеки, працюючи вдень та вночі, ми здійснили це будівництво”, – підкреслюють у повідомленні.

У повідомленні зазначають, що зуміли здолати й усі труднощі та цілком зрозумілі перепони на шляху отримання обладнання для надсучасного аграрного комплексу, яке виготовили провідні світові виробники. З Італії, Іспанії, Німеччини, Великої Британії та інших країн обладнання таки було поставлене на будівельний майданчик в оптимальні терміни.

Ми впорались з усім і з радістю повідомляємо, що святкове відкриття нового перевантажувального термінала відбудеться уже 12 червня“, – йдеться у повідомленні.

У повідомленні наголошують, що кожне нове підприємство Нібулон краще та сучасніше від попереднього, оскільки в будівництво впроваджуються ефективні інноваційні рішення та застосовуються нові технічні засоби автоматизації.

Саме тому новий підрозділ компанії «НІБУЛОН» філія «Зеленодольська» – стовідсотково механізоване та автоматизоване потужне аграрне підприємство.

5 червня (п’ятниця) на філії «Зеленодольська» відбудеться зустріч із сільгосптоваровиробниками регіону.

“Усім гостям проведуть екскурсію підприємством, покажуть основні об’єкти перевантажувального термінала, познайомлять із принципами його роботи. Фахівці компанії розкажуть про перспективи та переваги співпраці з ТОВ СП «НІБУЛОН» та нададуть усю необхідну інформацію щодо укладання договорів, організації закупки, оплати та ін”, – йдеться у повідомленні.


Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: