НОВИНИ

Нібулон створить додатковий вантажопотік за рахунок доставки Укрзалізницею пального

22.05.2020 09:32
https://agronews.ua/

Нібулон створить додатковий вантажопотік за рахунок доставки залізницею пального до найбільшого паливозаправного пункту компанії у Хмільнику, введеного в експлуатацію в грудні минулого року. Про це повідомила пресслужба компанії «Нібулон», пише agronews.ua.

Таким чином пальне до сільськогосподарських підрозділів компанії доставлятиметься також залізницею, що значно зменшить собівартість продукції, а також навантаження на автошляхи України.

Керівництво компанії «НІБУЛОН» висловлює вдячність в. о. члена правління АТ «Укрзалізниця» Роману Веприцькому та директору з розвитку бізнесу товариства Андрію Рязанцеву за державницьку позицію та увагу до бізнесу, що дало можливість навіть в умовах карантинних обмежень вчасно отримати всю необхідно дозвільну документацію.

“Ми завжди відстоювали необхідність рівномірного розподілу вантажопотоку в інфраструктурі УЗ і переконані, що вагони не мають бути просто складом на колесах – а засобом ефективної доставки товару. Саме тому оборот маршруту у нашої компанії три дні, тоді як інші використовують вагони в 3-4 рази менш ефективно”, – підкреслюють у повідомленні.

Нагадаємо, Компанія Нібулон розбудовує сучасну транспортно-логістичну інфраструктуру.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: