НОВИНИ

«НІБУЛОН» продовжує збільшувати найсучасніший флот в Україні

28.12.2020 14:32
23320

Зараз у роботі у суднобудівно-судноремонтного заводу «НІБУЛОН» знаходяться сім суден. Фахівці займаються будівництвом двох нових замовлень та обслуговуванням і ремонтом п’яти одиниць флоту компанії. Про це повідомила пресслужба компанії, пише agronews.ua.

Суднобудівно-судноремонтний завод «НІБУЛОН» чи не єдине в Україні підприємство, яке сьогодніспеціалізується на повнокомплектному будівництві суден і плавспоруд до 140 метрів.

Глибока реконструкція, будівництво нових сучасних виробничих цехів, потужний верстатний парк та обладнання від найкращих постачальників з усього світу, а також професійний колектив з майже 1000 суднобудівників дозволяє компанії самостійно оперативно та якісно виконувати всі види робіт – від порізки металопрокату до виготовлення меблів, ізолювальних і фарбувальних робіт, пусконалагодження електрообладнання і обладнання автоматизації, трубопровідних, корпусних, механо-слюсарних робіт і технологічного супроводу.

Паралельно з будівництвом нових суден підприємство займається й ремонтними та проєктно-конструкторськими роботами. Детальніше про будівництво нових суден.

Шосте несамохідне судно пр. NBL-91 (зам. 10041)

23315

Міцний корпус замовлення повністю сформовано. Наразі триває випробування його на герметичність, а також фарбування перевірених сухих відсіків судна.

23314

На замовленні уже встановлено практично усе необхідне палубне та якірно-швартовне обладнання. Проводяться й внутрішні роботи – монтуються трубопроводи, електрослюсарне насичення.  

Готові й кришки люкових закриттів для двох трюмів ємністю 5050 куб. м, тому на замовленні встановлюється необхідне насичення під них, а самі кришки проходять чистку та фарбування. 

Четвертий буксир модернізованого пр. 121М (зам. 10044)

23319

Добудівні роботи на судні вже добігають кінця. Повністю облаштовано сучасними меблями та обладнанням житлові та нежитлові приміщення буксира, змонтовано необхідні  системи у машинному відділенні. У рубці спеціалісти завершують підключення пульта управління, до здачі готують й усе електричне обладнання та головний розподільчий щит. Після цього стартують випробування усіх загальносуднових систем судна. Найближчим часом замовлення також буде передано замовнику.

23322

Сьогодні флот компанії є найсучаснішим в Україні і налічує 82 судна різного класу та призначення. Завдяки його ефективній роботі «НІБУЛОН» докорінно змінив логістику – з автошляхів на річки. Тепер кожного року компанія демонструє нові рекордні показники з перевезення вантажів українськими внутрішніми водними шляхами. А за весь час діяльності водою транспортовано близько 20,8 млн тонн різноманітних вантажів.

Напрацювавши значний досвід у цій сфері, сьогодні компанія пропонує і вам змінити свою логістику та створити власний флот, або ж провести якісний ремонт суден

Нагадаємо, що «НІБУЛОН» спустив на воду нове 90-метрове несамохідне судно.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: