ІНФОГРАФІКА

Незважаючи на Covid-19, Väderstad досяг рекордних фінансових показників у 2020 році

15.01.2021 10:02
Screenshot_2

Väderstad, одна з провідних компаній у галузі виробництва техніки для обробітку ґрунту та сівби, знову демонструє гарний фінансовий результат на кінець 2020 маркетингового року. Про це повідомляє прес-служба Väderstad, пише agronews.ua.

Незважаючи на складний рік через епідемію Covid-19 та двотижневу зупинку виробництва, компанія Väderstad досягла чергового рекордного обороту в 3,4 млрд. шведських крон та отримала прибуток на 23% більше у порівнянні з попереднім роком.

Операційний прибуток Väderstad збільшився з 172 мільйонів у 2019 році до 212 мільйонів у 2020 році. Обсяг продажу техніки Väderstad також досяг нового рекордного рівня та збільшився на 43 відсотки за період з 2017 по 2020 роки.

“Це досить вражаючий результат, враховуючи, яким особливим був цей рік. Деякі результати обумовлені економією коштів, а також тим, що багато виставок та поїздок було скасовано. Але не слід також забувати, що ми призупинили виробництво та надали своїм працівникам додаткову літню відпустку на два тижні довше, ніж зазвичай. Не зважаючи на це, ми дуже задоволені результатом”, – каже Ніклас Б’єрсер, віце-президент з фінансів компанії Väderstad.

Як зазвичай, значна частина прибутку буде реінвестована в розвиток. Постійний пошук інновацій, вдосконалення та створення нових методів виробництва – це те, що лежить в основі діяльності Väderstad.

“Хоч цей рік і був складним, але я пишаюся тим, що нам вдалося досягти такого чудового результату. Ми зберегли можливість надавати нові робочі місця, завдяки чому штат працівників збільшився”, – говорить Матс Баверуд, президент та генеральний директор компанії Väderstad.

Компанія Väderstad – шведська компанія-виробник багатофункціональної ґрунтообробної та посівної техніки. Такі відомі агрегати Väderstad як Carrier, TopDown, Opus, NZ Aggressive, котки Rolex та Rexius, сівалки точного висіву Tempo, зернові сівалки Rapid, Spirit та міні-сівалка BioDrill успішно використовуються у всьому світі.

Відгуки задоволених клієнтів за роки використання техніки Väderstad в Україні, якісна робота машин в полі – яскраве підтвердження успішності та надійності компанії. Це результат наполегливої роботи всієї команди Väderstad.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: