НОВИНИ

Nestle починає випускати вегетаріанські бургери з «рослинним м’ясом»

15.04.2019 17:17

Швейцарський виробник харчових продуктів Nestle буде випускати вегетаріанські бургери. Вироби на рослинній основі ні смаком, ні виглядом не відрізнятимуться від звичних мʼясних бургерів. Повідомляє Retail Detail.

Новий продукт під маркою Garden Gourmet буде доступний в Європі вже цього місяця і матиме назву Incredible Burger — «неймовірний бургер».

На ринок США вегетаріанський бургер від Nestlе вийде як Awesome Burger («дивовижний бургер»).

За словами представників компанії, «неймовірний бургер» Garden Gourmet на 100% складається з рослин, з натуральними протеїнами з сої і пшениці. Суміш із червоного буряка, моркви і солодкого перцю за зовнішнім виглядом схожа на яловичий бургер до, під час, і після випічки.

«Багато споживачів визнають, що менша кількість м’яса в їхньому раціоні корисна для них і для планети, але замінники м’яса на рослинній основі часто не відповідають їх очікуванням», — пояснює ініціативу компанії глава харчового бізнесу в Nestlе Уейн Інгленд.

Незважаючи на зростаючу популярність рослинних замінників, європейські фермери-тваринники не хочуть, щоб вегетаріанські замінники мʼяса називалися «бургер» або «стейк». Соєве молоко та інші трав’яні напої також не повинні називатися «молоком».

Голосування було проведено в рамках розробки нової європейської сільськогосподарської політики, яка буде завершена до 2021 р.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: