НОВИНИ

Nestle буде використовувати у виробництві українську олію

24.03.2021 12:37
370876_1

Швейцарська Nestle SA, один з найбільших в світі виробників продуктів харчування, буде на етапі виробництва додавати українську соняшникову олію в вермішель швидкого приготування “Мівіна” замість пакетика з олією, повідомляється в прес-релізі компанії. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна, пише agronews.ua.

“Рішення про зміну рецептури відповідає меті Nestlе – поліпшити якість життя і сприяти здоровому майбутньому, і є результатом еволюції бренду, що дозволило нам створити продукт з меншим вмістом жирів. Зміна рецептури, екологічні ініціативи дозволять нам вкотре по-справжньому трансформувати ринок і запропонувати нашим споживачам смачний продукт “, – підкреслила директор кулінарії Nestlе в Україні та Молдові Оксана Аржаева.

Компанія уточнила, що перевагою рецептури із застосуванням соняшникової олії для українських споживачів стане більш насичений смак готового продукту, а також зменшення на 80% кількості насичених жирів і зниження загального рівня жирності продукту на 20%.

За даними Nestle, відмова бренду “Мівіна” від пакетиків з маслом спростить для споживачів приготування продукту. Також це дозволить компанії реалізувати до 2025 року план переходу на придатну для повторного використання або переробки упаковку, а також скоротити використання пластику на 24,5 тонни на рік.

Компанія уточнила, що у виробництві оновленої “Мівіни” буде використовувати спеціальні сорти пшениці, спеції і соняшникову олію українського виробництва.

Нагадаємо, що Corona Extra запустила у виробництво екологічну упаковку з ячменю.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: