НОВИНИ

Неперевершена продуктивність і універсальність культиватора TopDown

13.05.2020 12:02
943eccf5-820d-4917-99d8-5f680fc69ee6

Мати у своєму розпорядженні TopDown — означає мати найуніверсальніший комбінований культиватор, доступний на ринку.

Культиватор TopDown може значно покращити результат обробітку ґрунту, порівняно з оранкою, що дасть змогу зменшити кількість проходів агрегату полем, необхідних за традиційного обробітку. За встановлення мінісівалки BioDrill на культиватор ви зможете висівати ріпак або покривні культури. Для отримання максимальної економічної вигоди від машини важливо розуміти можливості, які пропонує різноманітність конфігурації опцій та робочого обладнання на вибір.

Диски – основний робочий орган

Диски — це робочий орган, який відрізняє комбінований культиватор від звичайного його аналога. Ці робочі органи подрібнюють рослинні рештки й ретельно перемішують їх із ґрунтом. Ґрудки землі розпушуються дисками на робочій глибині 10-12 см.

Долота – набір ґрунтообробного знаряддя із необмеженим функціоналом

Особливість доліт, установлених на культиваторі, полягає в призначенні кожного з них. Це схоже на інструмент на фрезерному верстаті, кожен із яких має своє конкретне завдання і залишає характерний малюнок на відпрацьованому матеріалі. Так само й на культиваторі: завдяки наявності різних доліт, культиватор може повніше використовувати свій потенціал.

Відвал – не менш важливий за долота

Відвали, встановлені на культиватор, мають великий вплив на результат обробітку. Відвал спрямовує рух ґрунту після проходу долотом та направляє його для подальшого перемішування, розподілу рослинних решток, вирівнювання та розпушування. Обравши правильний відвал, ви можете значно покращити позитивні результати обробітку і знизити витрати на пальне.

Коток для ідеального прикочування

Завдання котка культиватора — ущільнення ґрунту, витискання повітряних кишень із обробленого шару ґрунту й відновлення капілярності. Незалежно від того, посушливі чи вологі умови, коток завжди можна адаптувати до поточної польової ситуації.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: