НОВИНИ

Названо вдалі поєднання продуктів для здорового харчування

25.03.2021 19:01
eda-zelen-ovoschi-pomidory

Щоб продукти добре засвоювалися і приносили організму максимум користі, їх потрібно правильно поєднувати. Експерти розповіли, які продукти потрібно їсти разом, тому що вони ідеально доповнюють один одного. Про це повідомляє Comments.ua, пише agronews.ua.

Томати та олія. Користь томатів визначається їх складом, який є справжнім цілющим джерелом. У цих овочах міститься багато вітаміну С і К, фолатів, магнію, заліза, фосфору. Але головним компонентом томатів є лікопен — потужний антиоксидант, який позитивно діє на організм і захищає його від захворювань. А продукти з лікопеном найкраще вживати з корисними жирами, наприклад з олією авокадо.

Цитрусові та зелень. Експерти радять поєднувати в салаті цитрусові та зелень. Наприклад, сік лимона покращує метаболічні процеси, а також дружить з залізом, які міститься в зелені. За допомогою такого поєднання можна урізноманітнити раціон і збагатити організм корисними речовинами.

Боби та рис. Якщо одного салату вам недостатньо, тоді додайте у свій раціон рис і боби. У складі рису багато корисних мінералів: фосфор, калій, залізо, цинк. І попри те, що в ньому містяться складні вуглеводи, він не володіє високою калорійністю. Своєю чергою бобові багаті на білок, тому дует цих продуктів допомагає збалансувати харчування.

Нагадаємо овоч, який допоможе побороти тягу до паління.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: